Edelweiss Club van                

Ter gelegenheid van het 55 jarig bestaan van Jachthoorn en Trompetterkorps Edelweiss in 2015 is de Club van 25 opgericht. Iedereen die ons korps een warm hart toedraagt nodigen we uit om onze vereniging financieel te ondersteunen door een jaarlijkse donatie van 25 euro voor onze clubkas te doen. 

De opbrengst hiervan zal ten goede komen aan onze jeugdleden waarvoor nieuwe, kleinere en lichtere instrumenten dienen te worden aangeschaft. Daarnaast zijn diverse instrumenten binnen het korps toe aan reparatie of zelfs vervanging. Dit is een kostbare zaak waarvoor aanvullende financiële middelen nodig zijn.

Als dank voor uw geste in 2016 ontvangt u van ons een gesigneerde balpen. Wanneer u eenmalig 50 euro overmaakt ontvangt u onze CD die opgenomen is in de André Rieu studio, zodat u ook thuis kunt genieten van de unieke, warme klanken van ons Jachthoorn en Trompetterkorps.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@edelweiss-heerlen.nl of wanneer u ons direct wil ondersteunen, kunt u het bedrag overmaken op IBAN NL 94 RABO 017.170.10.70 ten name van Jachthoorn en Trompetterkorps Edelweiss.

Namens bestuur en leden zeggen wij u hartelijk dank en zien u graag bij een van onze optredens.