Lid worden?

Zoek je een nieuwe uitdaging en wil je in een groep spelen, die niet is als al die anderen? Zoek dan niet verder en kom bij Edelweiss spelen. 

 

Alles wordt voor je geregeld, instrument, uniform en een interne opleiding, zonder dat je verplicht naar de muziekschool hoeft. We zorgen ervoor dat je perfect passend in de groep komt en je vrij snel al mee kunt doen met onze uitvoeringen en evenementen.

 

Kom gerust kijken in het gemeenschapshuis en laat je verrassen door onze muziek tijdens onze repetities.

 

In het bijzonder zoeken wij versterking voor: bekkens, sousafoon, grote trom en klaroen en bij sommige optredens worden we ondersteund door vlaggendragers. Heb je interesse, vul onderstaand formulier in of kom vrijblijvend naar onze repetities in Gemeenschapshuis Heksenberg om alle mogelijkheden en jouw muzikale ambities met ons te bespreken. Wie weet schitter jij samen met ons in de nieuwe show en bij diverse muzikale evenementen zoals taptoes, streetparades, bloemencorso's en het WMC in 2021.

 

Wij repeteren elke dinsdag: leerlingen van 18:30 tot 19:00 uur, rest van het korps van 19:00 tot 20:30 en ook elke zondagochtend van 10:00 tot 12:00. De repetities worden meestal gehouden in Gemeenschapshuis Heksenberg, Hei Grindelweg 84, Heerlen.

 

Je kunt je ook aanmelden via onze site, of loop binnen tijdens 1 van onze repetities. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

E-Mail ons en speel in de toekomst met ons mee

Velden met een (*) = verplicht veld:

Selecteer bestand